SIGLogo(t)
Gezond Gevoel

Zodra aandacht voor je gevoel deel wordt van je dagelijkse beleving dan verandert je beleving. Je merkt dat je steeds meer en steeds beter gaat voelen. Je gaat je beter voelen. Letterlijk. Je voelt meer, en je voelt beter wat je meemaakt. Je krijgt na een tijd ook een goed gevoel. Je voelt dat je lichaam leeft, en dat je je omgeving be-leeft. Je merkt zelfs dat, als je niets doet je iets doet. Je voelt je goed. Mensen om je heen glimlachen om niets. Ze ervaren wat ik noem “Aanstekelijke Gezondheid”.

Er gebeuren dan ook andere dingen. Je merkt dat je je lekker begint te voelen. Je geniet ervan om je gevoel te voelen. Vaak begin je ook te voorvoelen, of mensen aan te voelen. Je begint in jezelf te voelen hoe anderen zich voelen. Soms gebeurt dat waar je bij staat. Soms over de telefoon. Soms zelfs op afstand. Soms volg je je gevoel en bel je iemand op en ontdek je dat hen dat goed doet.

Dat goede gevoel – het is even wennen – is het gevoel van gezondheid. Als je dit gevoel gewend bent dan wil je niet anders. Je gevoel wordt je gids voor hoe je met je omgeving omgaat. Je laat je je goede gevoel niet meer afpakken (zoals je misschien vroeger op school geleed hebt). En je volgt je gevoel in je omgang met je omgeving. Je leeft met gevoel, en je handelt met gevoel.  Je omgeving beleeft dat. Je bent niet meer gevoelsgestoord, en hebt beter contact met je omgeving; mens, dier, natuur en Aarde. Je banjert niet meer gevoelloos over mensen heen, en wordt daardoor meer effectief in wat je wilt beleven.  Dat voorkomt botsingen met je omgeving, dat voorkomt problemen en ziekte.

Zodra je dit gevoel - van gezondheid - niet meer kan ervaren, merk je, is er iets aan de hand; onthand.  Laat je niet misleiden door een dokter of een ander die zegt dat er niets aan de hand is. Als je niet had gevoeld dat er wat aan de hand was, dan was je daar niet gekomen... Je goede gevoel informeert jou eerder en beter dan een ander. Zeker als de ander niet bij zijn/haar goede gevoel is kan die niet aanvoelen wat je beleeft.  Vertrouw op je goede gevoel, en leer op je goede gevoel vertrouwen en bouwen. Als je je niet goed voelt, ga er dan voor zitten en voel wat je voelt. Ook als je je niet goed voelt (Alarmfase 1), goed rot voelt (Alarmfase 2) of goed niet voelt (Alarmfase 3)

NavLeft NavUp NavRight
[Zelfgenezen - Doe Het Zelf] [Doe Het Zelf] [Overzicht] [Handboek] [ZelfGenezing] [1 Wat is je Lichaam?] [2 Gezondheid, wat is dat?] [3 Genezen, hoe werkt dat?] [4 Zelfgenezing] [Wiki] [Cursusaanbod]

SIG-zaait
SIGLogo2
Opgericht 12 februari 2002
KvK Amsterdam 34175768

Voor Donaties:

Postbank rekening 7234993 t.n.v. SIG

of via PayPal: